افزایش ارزش دلار تاثیری منفی را بر روی سهم فورد از بازار فروش ایالات متحده داشته و در شرایطی شرکت موفق به رشدی ۰.۲ در مقیاس جهانی شده و سهم خود را از بازارهای بین المللی را به حدود ۷% رسانده در بازار خانگی و بزرگترین محل فروش محصولاتش با رکودی ۰.۶ درصدی مواجه گردیده است.
میزان درآمدهای پیش از کسر مالیات فورد در مدت سه ماه نخست سال ۱۶۰ میلیون دلار در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۴ کاهش یافته است از سویی افت سوددهی آن ناشی از هزینه های بالای توسعه محصولات عنوان گردیده است.
اما از سویی دیگر با کاهش قیمت فولاد در امریکا به عنوان مهم ترین ماده اولیه ساخت خودرو قیمت نهایی محصولات آن افت پیدا کرده که می تواند حتی در آینده به کاهش بیشتر سوددهی کمک کند.
فصل اول سال ۲۰۱۵ نشان داد که قیمت بالای محصولات بین المللی جدید شرکت مهم ترین عامل حفظ رشد آن بوده البته این سوددهی تا حدودی توانست افت فروش ناشی از رکود اقتصادی امریکایی جنوبی را جبران نماید.
بزریل، بزرگترین اقتصاد امریکای جنوبی و به نوعی بزرگترین بازار محصولات فورد دراین منطقه؛ که بسیاری ازکشورهایش بامشکل تورم مواجه هستند تا حدودی دچار بحران اقتصادی شده. البته باز هم فورد با توجه به افت ارزش پول برزیل در مقابل دلار فروش مناسبی در این کشور نداشته و همین مسئله بر روی سوددهی کلی آن تاثیر گذاشته است.